e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Aναρτήσεις από το Antipolon

To Antipolon μας έστειλε τα παρακάτω άρθρα προς ανάγνωση:



Στις 14 Σεπτεμβρίου η Γαλλική Γερουσία απαγόρευσε την μπούρκα. Το ίδιο βράδυ υπήρξε προειδοποίηση για τποτθέτηση βόμβας στον Πύργο του Άιφελ. Η απαγόρευση αυτή όπως και η απαγόρευση της μαντίλας το 2004 έχουν εξοργίσει όχι μόνο τζιχαντιστές, αλλά και ορισμένα επίσημα σχολεία μουσουλμάνων στη Γαλλία και αλλού ενώ έχουν τροφοδοτήσει τις εντάσεις και τα συναισθήματα του θυμού και της αποξένωσης μεταξύ των μουσουλμάνων της Γαλλίας. Ο Αρχηγός της Γαλλικής Αστυνομίας Frederic Pechenard είπε στο γαλλικό ραδιόφωνο στις 22 Σεπτεμβρίου πως διαθέτει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες μια ομάδα της Αλ Κάιντα σκοπεύει να πλήξει στόχους στη Γαλλία. 
Στις 16 Σεπτεμβρίου, ……

Την ύπαρξη μιας μυστικής Επιτροπής που οδήγησε την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας μας, καθώς και των άλλων αδύναμων Οικονομιών της Ευρωζώνης, τα τελευταία δύο χρόνια, αποκάλυψε η αμερικανική εφημερίδα «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ».

Στο 1 δισ. ευρώ εκτιμάται οτι θα φθάσει η μείωση από ετήσια δαπάνη, από τις φαρμακευτικές δαπάνες των ασφαλιστικών ταμείων με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. (Αναδημοσίευση)

Ένας αυτοαποκαλούμενος εξωγήινος αρχηγός μιας περίεργης αίρεσης με την ονομασία Ashram Shambala, συνελήφθη από τη ρωσική αστυνομία το περασμένο Σάββατο στο Νοβοσιμπίρσκ με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών, του βιασμού, της σεξουαλικής κακοποίησης της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μελών της αίρεσης.