e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Οικογενειακά προγράμματα στο εκπαιδευτικό μας κέντρο "Ένας Κόσμος Άνω Κάτω"

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, η ActionAid Ελλάς οργανώνει στο εκπαιδευτικό κέντρο «Ένας Κόσμος Άνω Κάτω» δύο εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά άνω των 7 ετών και τους γονείς τους.

Η Νίκη Κάπαρη, αφηγήτρια παραμυθιών, θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους και θα αφηγηθεί με συνοδεία της μουσικής του Γιάννη Ψειμάδα, ιστορίες και λαϊκά παραμύθια του χθες που μιλούν για φανταστικούς κόσμους γεμάτους ανισότητα και φτώχεια που όμως δεν είναι και τόσο ψεύτικοι.

Οι επισκέπτες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Μπάμα, μια κοινότητα της Κένυας την οποία αναπαριστά το εκπαιδευτικό κέντρο της ActionAid. Εκεί θα ερευνήσουν τις σημερινές δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων και θα συζητήσουν τους τρόπους που μπορούν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός πιο δίκαιου κόσμου.

Τα οικογενειακά προγράμματα εντάσσονται στις δράσεις της ActionAid για την Παγκόσμια Ημέρα Τροφής (16 Οκτωβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας (17 Οκτωβρίου).

Ώρες διεξαγωγής: 11:00-13:00 Σάββατο και Κυριακή
Διεύθυνση: Φαλήρου 52, Κουκάκι (είσοδος στο κέντρο από Οδ. Ανδρούτσου 3) Κοντά στο σταθμό του μετρό Συγγρού Φιξ.

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ το κάθε παιδί, δωρεάν για τους γονείς . Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 9211029 (καθημερινά 10:00-17:00).
Δείτε φωτογραφίες του κέντρου εδώ
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά! - ACTIONAID