e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πως να απατήσεις τη γυναίκα σου!

Διαλέξεις για το καυτό θέμα της απιστίας καλείται να κάνει ο άτακτος ανθρακωρύχος από τη Χιλή, φυσικά με το αζημίωτο. Ο Γιόνι Μπάριος ή «Ταρζάν», όπως τον αποκαλεί η ερωμένη του, είχε προσφορά από το site AshleyMadison.com να γίνει σύμβουλος παντρεμένων στην τέχνη της απιστίας. Η ιστοσελίδα, που έχει αυτό ακριβώς το αντικείμενο, θα προσφέρει στον Γιόνι κάτι παραπάνω από 100.000 δολάρια αν δεχτεί να συνεργαστεί.

Το αμφιλεγόμενο site υποστηρίζει ότι έχει πάνω από επτά εκατομμύρια μέλη, παντρεμένους και παντρεμένες που εξασκούν το «άθλημα» της απιστίας. Εχοντας ως σύνθημα «Η ζωή είναι μικρή, κάντε μια απιστία», η ιστοσελίδα πρόσφερε συμβόλαιο στον Γιόνι Μπάριος που προβλέπει ότι θα πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά διαφημιστικά σποτ, αλλά θα κάνει και εμφανίσεις σε σχετικές συγκεντρώσεις. Οπως μετέδωσε το Fox News, υπάρχει και μια πτυχή του συμβολαίου που μάλλον είναι δεσμευτική για τον ανθρακωρύχο και πιθανώς κόκκινο πανί για την ερωμένη του, τη Σουζάνα Βαλενζουέλα. Ο Γιόνι Μπάριος δεν θα πρέπει να χωρίσει τη γυναίκα του. Θα πρέπει απλώς να την απατά!

Αυτό όμως ίσως και να είναι στις προθέσεις του, δεδομένου ότι είχε ζητήσει να είναι παρούσες στον απεγκλωβισμό του τόσο η ερωμένη όσο και η γυναίκα του, παρ’ ότι εδώ και δέκα χρόνια ζει στο σπίτι της πρώτης, μαζί με τα παιδιά της, χωρίς να έχει χωρίσει τη σύζυγό του. Η τελευταία, εξάλλου, τον περίμενε με τόση ανυπομονησία, ώστε είχε γράψει στον φράχτη του σπιτιού τους, «τον περιμένω φορώντας το στρινγκ μου».

Εν τω μεταξύ, μετά τους άλλους δύο συναδέλφους του και ο Γιόνι Μπάριος μίλησε για τη ζωή στα έγκατα της γης. Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters, ήταν αποκαλυπτικός για τα όσα συνέβαιναν στην υπόγεια σπηλιά το διάστημα του εγκλωβισμού. «Αυτό που πάντα αναρωτιόμασταν ήταν γιατί δεν είχαμε πεθάνει. Νιώθαμε ότι ήταν σκληρό να είμαστε ζωντανοί εκεί κάτω και θα πεθαίναμε αργά από πείνα» δήλωσε χαρακτηριστικά και κατέληξε ότι υπήρξαν καβγάδες μεταξύ των 33 αντρών, ποτέ όμως δεν ασκήθηκε σωματική βία - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ