e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της “Ημέρας της Αστυνομίας” και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (20-10-2010) σε όλη τη Χώρα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. 

Το πρωί πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στη συνέχεια ακολούθησε η κεντρική εκδήλωση, με Δοξολογία στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές). Στη Δοξολογία χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος. 

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος απηύθυνε σχετική ομιλία. Στην εκδήλωση παρέστη επίσης ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας, που απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απηύθυνε μήνυμα για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη της Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου............... - Υπ.ΠτΠ