e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Βράβευση Χαβίτο MVP ΟΠΑΠ 5ης αγωνιστικής

Το βραβείο του MVP ΟΠΑΠ της 5ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Τετάρτη (13/10) στον Φρανθίσκο Χαβίτο του Άρη, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε από τον παλαίμαχο παίκτη του Άρη, Αγαπητό Αμπελά, στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Χαβίτο, ο οποίος βραβεύτηκε για την απόδοσή του στην  αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ – Άρης 0-1, 3/10), αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του, στους φιλάθλους του Άρη, αλλά και στους συμπαίκτες του.

«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και δίνω το μέγιστο στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος τα πράγματα μου πάνε πολύ καλά κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου που με στηρίζει, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια του Άρη και κυρίως στον κόσμο του Άρη που είναι δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα. Και φυσικά στους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν τώρα εδώ».

Σε ερώτηση σχετική με τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, τόνισε ότι για τον Άρη είναι απαραίτητο να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς. «Μακάρι να σπάσουμε και την παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ. Ελπίζουμε να μας βγει το παιχνίδι, να πάνε όλα καλά, γιατί είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους βαθμούς, από τη στιγμή μάλιστα που παίζουμε στην έδρα μας».

Ερωτηθείς για το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους. «Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Γι' αυτό δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς. Ξέρουμε ότι η ομάδα έχει μείνει πολλά χρόνια μακριά από τους τίτλους, ελπίζουμε ότι φέτος θα τα καταφέρουμε, αλλά η φιλοσοφία μας είναι ότι πάμε βήμα-βήμα και στο τέλος θα δούμε».

Ο Αγαπητός Αμπελάς δήλωσε: «Πρωτίστως να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός, μακριά από τραυματισμούς και από εκεί και πέρα, να πραγματοποιήσει κάθε φιλοδοξία και στόχο του, μέσω της ομάδας του. Να συνεχίσει να βάζει τέτοια κρίσιμα γκολ, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα και του εύχομαι  φέτος να είναι η χρονιά του» - SUPERLEAGUE