e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Σούπα κατά του… AIDS!

Πηγή: STAR.gr

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε βρει ξένο αντικείμενο (από τρίχα μέχρι έντομο) στο φαγητό μας και έχουμε αηδιάσει; Πως αλήθεια θα αντιδρούσατε αν ανακαλύπτατε ένα σκληρό κομμάτι καουτσούκ το οποίο αποδεικνυόταν ότι ήταν... προφυλακτικό;
Δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα ένιωσε ο Ζνέντεκ Φίλιπ Χάντουσεκ όταν βρήκε το ξένο αντικείμενο στη σούπα που παρήγγειλε σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων της Αμερικής αλλά μπορούμε να φανταστούμε την έκφραση του όταν ανακάλυπτε πως αυτό το περίεργο αντικείμενο μέσα στη σούπα του δεν ήταν κομμάτι τυρί όπως στην αρχή τον ξεγέλασε το μάτι του αλλά χρησιμοποιημένο προφυλακτικό!
Τι κι αν οι υπεύθυνοι του εστιατορίου προσπάθησαν να τον πείσουν ότι αυτό ήταν απλά ένα κομμάτι από γάντι της κουζίνας; Ο… καχύποπτος κ. Χάντουσεκ πήγε το προφυλακτικό σε εργαστήριο όπου όχι μόνο επιβεβαιώθηκε ότι ήταν όντως προφυλακτικό αλλα εντοπίστηκε και ανθρώπινο DNA!
Το εστιατόριο, πεπεισμένο ότι δε μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο στην επιχείρησηέλεγξε το DNA των υπαλλήλων και βρήκε ότι δεν ταίριαζε με αυτό που βρέθηκε στο προφυλακτικό. Ο κ. Χάντουσεκ, όμως, επέμενε και προχώρησε σε αγωγή κατά του εστιατορίου ζητώντας χρηματική αποζημίωση.
Κάποιοι, έσπευσαν να συνδέσουν το συμβάν με τα… 300.000 ευρώ που χρωστάει ο ίδιος στην εφορία. Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε «θεωρία συνομωσίας» και ζητά αποζημίωση και… δημόσια συγνώμη!