e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Οχι στις επιλογές των εφημερίδων

Πηγή: RedNews

Οπως είναι λογικό κάθε καλοκαίρι οι εφημερίδες γράφουν εκατοντάδες ονόματα, βασικά για τον Ολυμπιακό, που αποτελεί μαγαζί-γωνία. Εμείς από εδώ έχουμε επιλέξει την τακτική της πραγματικής είδησης. Δεν γράφουμε ονόματα μόνο και μόνο για να "πουλήσουμε" αλλά επειδή υπάρχει κάποια βάση. Φυσικά μερικές φορές την πατάς αφού μπορεί η πληροφορία σου να ήταν λανθασμένη ή ο μάνατζερ να σε χρησιμοποίησε για να πετύχει τον σκοπό του. Ολα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Ομως υπάρχουν μερικές εφημερίδες που λειτουργούν με αυτό τον τρόπο ηθελημένα. Δηλαδή παίρνουν το μέρος κάποιων μάνατζερ και για να "περάσουν" τους παίκτες τους, τους αβαντάρουν από το πουθενά. Χωρίς να υπάρχει θέμα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να προσέξει και η ΠΑΕ αλλά και ο Βαλβέρδε. Μην ξεγελαστούν δηλαδή και πέσουν στις επιλογές των εφημερίδων που για τον "Α" ή "Β" λόγο προωθούν ονόματα, όχι ανεξέλεγκτα αλλά με τον τρόπο που προαναφέραμε.

Αυτό είναι κάτι που ταλαιπωρεί χρόνια την ομάδα όμως τώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να τα σταματήσει όλα αυτά είναι στο χέρι του να το κάνει. Τρόπος υπάρχει...