e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

«Εκεί πονάμε…»

Πηγή: ΚΕΡΔΟΣonline

ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου η περιβόητη συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτηθούν άμεσα δύο παίκτες πρώτης γραμμής, σε θέσεις που θεωρεί ότι «πονάει» η ομάδα. Η μία είναι αυτή του αμυντικού χαφ, ενώ η δεύτερη πρόκειται για τη θέση του επιθετικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βάσκος τόνισε πολλές φορές ότι θέλει άμεσα έναν αμυντικό χαφ για τη βασική ενδεκάδα, εκφράζοντας την άποψη ότι ο Νεκουνάμ αποτελεί μία έτοιμη λύση για να προσφέρει άμεσα στην ομάδα. Παράλληλα, το «μυρμήγκι» ζήτησε από τον Μαρινάκη και την απόκτηση ενός επιθετικού, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει κάποιο συγκεκριμένο όνομα. Η περίπτωση του Μπαπτίστα είναι μπερδεμένη, όπως δήλωσε και ο Τζαν Πάολο Μοντάλι, οπότε το συγκεκριμένο ζήτημα απαιτεί ψάξιμο.

Εμπιστοσύνη σε Νικοπολίδη-Πάρντο

Παράλληλα, σε αντίθεση με τη φημολογία των προηγούμενων ημερών, ο Βαλβέρδε τόνισε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους Αντώνη Νικοπολίδη και Ούρκο Πάρντο για τη θέση του τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει οποιαδήποτε κίνησε βρισκόταν στα σκαριά για την απόκτηση ενός «κίπερ».

Όσο για τις αποχωρήσεις παικτών από το Ρέντη, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν…