e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Βαλβέρδε, η μεγάλη επιστροφή!


Πηγή: Πρώτο ΘΕΜΑ online

Με "σφραγίδα" Μαρινάκη

Η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Ο Ισπανός τα βρήκε σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μετά από ένα χρόνο αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα προπονητή στον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία ανάμεσα στον 46χρονο τεχνικό και τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ -που είχε ταξιδέψει επί τούτου στη Βαρκελώνη- οριστικοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:30 ώρα Ελλάδας, ύστερα από πραγματικό μαραθώνιο διαπραγματεύσεων. Στο ραντεβού, εκτός από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και του Ισπανού προπονητή, το παρών έδωσαν ο Σωκράτης Κομινάκης και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όσο και ο μάνατζερ του Βαλβέρδε, Ινάκι Ιμπάνιεθ.

Η συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην επίτευξη της συμφωνίας ήταν καθοριστική. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ταξίδεψε ο ίδιος στη Βαρκελώνη, προκειμένου να πείσει τον Βαλβέρδε για τη μεγάλη επιστροφή. Όπως είναι φυσικό, στον Ολυμπιακό θεωρούν πολύ μεγάλη επιτυχία τη σύναψη συμφωνίας με τον Βαλβέρδε, αφού ήταν ο πρώτος στόχος -και διακαής πόθος- του κ. Μαρινάκη. Και μπορεί να υπήρχαν κι άλλα ονόματα στη λίστα, όπως αυτά των Ράμος, Μανθάνο, Αντιτς και Πελεγκρίνι, ωστόσο αυτό του Βαλβέρδε ήταν... πρώτο με μεγάλη διαφορά...


Όλο το άρθρο στο:
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=76759