e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Λοβέρδου - Παπακωνσταντίνου για τον προυπολογισμό

Συνεργασία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου θα υπάρξει το απόγευμα της Τετάρτης για τα κονδύλια του προϋπολογισμού για την υγεία, τόσο εκείνα που υπολείπονται για το 2010 όσο και για τα αντίστοιχα του 2011.

Επίσης, μια πρώτη ενημέρωση για τα θέματα υγείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον κοινοβουλευτικό τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ, με συμμετοχή του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τα ζητήματα αυτά, στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής.

Αύριο Πέμπτη, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος θα συμμετάσχει στη σύσκεψη που πραγματοποιείται υπό τον κ. Ραγκούση για το συντονισμό της κυβέρνησης στα θέματα αυτά.

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο

Στο μεταξύ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης, αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Γ. Ν. Αθηνών «Ιπποκράτειο».

Ο υπουργός περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον διοικητή (φωτό), απ’ τον οποίο ενημερώθηκε για τρέχοντα ζητήματα και εκκρεμότητες του νοσοκομείου, των οποίων και επιλήφθηκε, καθώς επίσης για την διαδικασία πρόσληψης νοσηλευτικού προσωπικού.    

Πατήστε εδώ για το πρωτότυπο άρθρο