e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο βραδιές αφιερωμένες σε όλους εσάς, τους Έλληνες Αναδόχους!

Με πολλή χαρά υποδεχθήκαμε εκατοντάδες υποστηρικτές του προγράμματος Αναδοχής Παιδιού στις δύο γιορτές που πραγματοποιήθηκαν στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και στο ξενοδοχείο Capsis στη Θεσσαλονίκη. Η ανταπόκριση των υποστηρικτών μας ήταν συγκινητική και ευχαριστούμε από καρδιάς τους 1.200 Αναδόχους στην Αθήνα και τους 400 στη Θεσσαλονίκη που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και ήρθαν για να γνωριστούμε από κοντά στις δύο αυτές ξεχωριστές βραδιές.

Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον Σαρ Μομπάγιο να μας εξηγεί πώς ξεκίνησε ξανά τη ζωή του στη Σιέρρα Λεόνε μετά τον πόλεμο χάρη στη δράση της ActionAid, τον Μοχάμετ Σίλα Διευθυντή της ActionAid Σιέρρα Λεόνε να μας μιλά για το έργο της οργάνωσης στη χώρα, δύο υποστηρικτές μας, τη Φωτεινή Σκανδαλή και τον Κυριάκο Πίσσαρη που μας μετέφεραν την εμπειρία τους από την επίσκεψή τους στις κοινότητες που υποστηρίζουν μέσα από το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού.



Στην εκδήλωση μίλησαν για το έργο της ActionAid Ελλάς η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Πρόεδρος του ΔΣ της ActionAid Ελλάς και ο Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής του ελληνικού γραφείου, είδαμε βίντεο από τη διεθνή μας δράση αλλά και πολλές φωτογραφίες από τις κοινότητες που επιστρέφθηκαν οι δύο Ανάδοχοι ομιλητές.

Συνεχίζουμε χάρη σε εσάς να στηρίζουμε τις προσπάθειες των κατοίκων των 16 χώρων του προγράμματος Αναδοχής Παιδιού. Η μεγάλη ανταπόκριση σας μας γέμισε ευγνωμοσύνη, δύναμη και αισιοδοξία. Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα τις δύο αυτές βραδιές. Από το προσωπικό της ActionAid, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και μια ευχή, σύντομα να έχουμε τη χαρά να συναντηθούμε και πάλι για να γιορτάσουμε μαζί τη θετική αλλαγή που φέρνει η κοινή μας προσπάθεια στις ζωές χιλιάδων παιδιών και δεκάδων κοινοτήτων στις πιο φτωχές χώρες του κόσμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και το ξενοδοχείο Capsis για την φιλοξενία τους.

ACTIONAID