e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Σόου Αλέφαντου!

Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στο νέο «κόκκινο» σάιτ το katimagiko.gr και αναφέρεται στον Πάντελιτς που δεν είναι Τιτίκα, την «διπλή» Θύρα 7 αλλά και την ατάκα: «Πού πας βρε Βλάχο»! 

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα αποσπάσματα του «Τα πάντα όλα» στο νέο «ερυθρόλευκο» σάιτ:
«Ο Πάντελιτς βάζει και τα πόδια στη φωτιά, δεν είναι Τιτίκα»
*«Για τον Πάντελιτς θα σου πω τώρα. Παρά τον όγκο του, δεν είναι σέντερ φορ που παίζει μόνο με την πλάτη, ξέρει καλή μπάλα, παίζει σαν μοντέρνο φορ. Θα πάρει κι άλλο πάνω του αυτός αφού του λείπουν ματς και άρχισε πολύ αργά την προετοιμασία. Είναι αεράτος, είναι επικίνδυνος, είναι σέντερ φορ που πρέπει να τον έχει αγκαλιά ο αντίπαλος. Η τριάδα μπροστά Πάντελιτς, Ρόμενταλ, Ριέρα, όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι θα κάνει πιο γρήγορο τον Ολυμπιακό, έχοντας πίσω της τον Ιμπαγάσα. Ο Πάντελιτς βάζει και τα πόδια στη φωτιά, δεν είναι Τιτίκα! Δεν είναι μη μου άπτου κυνηγός, παθιασμένος είναι, και έχει ποικιλία στο γκολ. Άλλο το γκολ που έβαλε στις Σέρρες, άλλο το γκολ που έβαλε στην Τρίπολη, άλλα τα γκολ που πήγε να βάλει με τον Αστέρα και ειδικά ένα απίθανο έξω από την περιοχή που εκτέλεσε εκεί που δεν τον περίμεναν γρήγορα με το εξωτερικό κουντουπιέ! Αυτό αν έμπαινε θα ήταν γκολάρα. Υπόψη, έτσι όπως τον βλέπω εγώ τον Πάντελιτς, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται πιο ελαφρύς, δεν είναι καρούτα, αυτός θα μπορεί να σου παίξει και στην κόντρα. Έγινε γρήγορος ο Ολυμπιακός επιτέλους, δεν έκαιγε κάρβουνο η ομάδα».
«Πού πας βρε Βλάχο»!
*«Εδώ θέλω να πω κάτι για τον Βλάχο. Πού πας βρε Βλάχο! Δεν είδα τα ΜΜΕ να σου τα γράφουνε, αλλά τι να γράψουν, πού να τη μάθουν τη μπάλα. Ο Αλέφαντος έχει προπονήσει όλες τις ομάδες της Α’ Εθνικής εκτός από Παναθηναϊκό και Άρη, έχει πάει τρεις διαφορετικές περιόδους στον Ολυμπιακό, στα πολύ δύσκολα, έχει ταξιδέψει κι έχει δει από κοντά τη δουλειά και τις προπονήσεις μεγάλων ξένων προπονητών. Δεν μου λες λοιπόν κύριε Βλάχο. Πας να στήσεις την ομάδα σου στο Καραϊσκάκη και βλέπεις ένα δαιμονισμένο Ολυμπιακό με έναν μέγα Ιμπαγάσα. Και κάθεσαι και τον κοιτάς; Δεν καταλαβαίνεις ότι από τον Ιμπαγάσα ξεκινάνε τα προβλήματά σου; Αυτός δίνει τις πάσες, αυτός δίνει το ρυθμό, αυτός κάνει το κουμάντο, αυτός είναι ο εγκέφαλος! Εσύ τι κάνεις; Άμα ο άνθρωπος πάθει εγκεφαλικό, σχόλασε! Εσύ τι κάνεις ως αντίπαλος προπονητής για να δημιουργήσεις «εγκεφαλικό» στον εγκέφαλο του Ολυμπιακού; Πέρναγαν τα λεπτά και περίμενα να δω ένα «μαν του μαν» ή κάποια έμφαση στο μαρκάρισμα με ντουμπλαρίσματα στον Ιμπαγάσα, αλλά τίποτα».
«Αμαρτία από το Θεό να είναι τιμωρημένη αυτή η έδρα»
*«Στη μεγάλη μέρα του Ολυμπιακού συντέλεσε και ο εκπληκτικός κόσμος. Αμαρτία από το Θεό να είναι τιμωρημένη αυτή η έδρα. Η ΘΥΡΑ 7 ήταν «διπλή» αυτή τη φορά, είχε παλμό και το άλλο πέταλο! Και νεκρούς ανασταίνει το γεμάτο Καραϊσκάκη».

Πατήστε εδώ για το πρωτότυπο άρθρο