e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ UNICEF

Μέσα από μία νέα πρωτοβουλία της Ελληνικής Επιτροπής της UNICEF δίνεται η δυνατότητα στους χιλιάδες φίλους της να ενημερώνονται άμεσα για τις δράσεις της οργάνωσης σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από τα μάτια απλών ανθρώπων αλλά και ανθρώπων της UNICEF που εργάζονται στο πεδίο, προσφέρονται αληθινές μαρτυρίες για την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές που δραστηριοποιείται η οργάνωση και το πώς γίνεται πράξη η βοήθεια των δωρητών και υποστηρικτών της UNICEF.

Γίνεται έτσι κατανοητό στο κοινό με τον πιο άμεσο τρόπο το μεγάλο εύρος δράσεων της οργάνωσης, ο σκοπός των παρεμβάσεων αλλά και οι ευεργετικές επιπτώσεις που έχουν στην επιβίωση και την ευημερία των παιδιών, όπου και αν βρίσκονται.

Οι αληθινές ιστορίες είναι πολύ χρήσιμες επίσης για εκπαιδευτικούς και μαθητές, αφού δίνουν την ευκαιρία στη σχολική κοινότητα να προσεγγίσει τα μεγάλα θέματα των παιδιών και της νεότητας με τρόπο ελκυστικό για τους νέους.

Μπορεί να δει κανείς τις ιστορίες αυτές μέσα από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF στο www.unicef.gr επιλέγοντας από το κεντρικό μενού «Αληθινές Ιστορίες», που ενημερώνονται τακτικά - UNICEF