e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Κύριε Πρωθυπουργέ συγγνώμη, αλλά δεν σου κάνω…

Αγαπητέ πρωθυπουργέ,
σου γράφω για να σου ζητήσω ταπεινά συγνώμη.

Συγνώμη, που όλα αυτά τα χρόνια με την απαράδεκτη συμπεριφορά μου, να συμμετέχω στις εκλογές και να ψηφίζω οδήγησα τη χώρα σε αυτό το πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.

Συγνώμη, που η ανάγκη μου για στοιχειωδώς αξιοπρεπή διαβίωση, διόγκωσε το χρέος.

Συγνώμη ,που δεν καταλάβαινα πως αλλά πρέπει να λες προεκλογικά και αλλά να κάνεις όταν εκλεγείς.

Φταίω και κάτι πρέπει να κάνω γι αυτό.

Δεν σας αξίζω.

Αποφάσισα λοιπόν να σας απαλλάξω από την ψήφο μου. Να σταματήσω να σας αναθέτω τέτοιες δυσάρεστες αποστολές, όπως το να κυβερνάτε τόσο αχάριστους υπηκόους, που δεν μπορούν να εκτιμήσουν την προσφορά σας, το όραμα  σας για την χώρα.

Ξέρω βέβαια, ότι δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να βρω άλλον τόσο ειλικρινή και αποτελεσματικό, αλλά δεν θέλω να σας γίνομαι βάρος άλλο πια.

Κάνω την αρχή από τις εκλογές για την περιφέρεια και δίνω την ψήφο μου και την υποστήριξη μου με κάποιον που δεν μπορεί να καταλάβει και να δεχτεί το μεγαλόπνοο σχέδιο σας για τον τόπο και τις θετικές επιπτώσεις του μνημονίου, που με τόσο κόπο καταφέρατε να μας επιβάλετε (εννοείτε για το καλό μας) και τόλμησε να μην το ψηφίσει!!!!

Ψηφίζω τον Γιάννη Δημαρά. Να εκλεγεί, να γίνει περιφερειάρχης για να αποδείξετε για μια ακόμη φορά πόσο αχάριστος λαός είμαστε.

Και επειδή όλοι «μαζί τα φάγαμε» κα δεν θέλω να χαλάσω την σιλουέτα του κυρίου αντιπροέδρου δεν θα τον καλέσω το βράδυ των εκλογών για πίτσα και μπύρες, αλλά θα αρκεστώ να παρακολουθήσω την προσπάθεια του να αποδείξει ποσό αχάριστοι είμαστε και δεν στηρίξαμε τον κυβερνητικό υποψήφιο.

Ευχαρίστως να τα ξαναπούμε

Σπύρος Ζαβιτσάνος
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών
Με τον συνδυασμό «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά