e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα…


Περικοπή δαπανών και όχι αύξηση φόρων συνιστά ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής "Task Force" δηλαδή ο αφανής Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κύριος Χορστ Ράιχενμπαχ.

Με άλλα λόγια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα των Ευρωπαίων να συστήνουν τη μείωση των δημοσίων / κρατικών δαπανών (κοινώς το πλιάτσικο και τα βολέματα σε όλα τα επίπεδα) αλλά οι κωφεύοντες Έλληνες "οικονομικοί νόες" επιμένουν στη συνεχή και αβάστακτη φορολόγηση των στεγνών πλέον πολιτών.

Και ενώ οι… κάποτε αντιπολιτευόμενοι θα διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους εναντίον μιας τέτοιας πολιτικής εάν φυσικά εξακολουθούσαν να βρίσκονται στην αντιπολίτευση, τώρα, σαν συναυτουργοί της τριαδικής κυβέρνησης, ποιούν τη νήσσαν.

Η γελοιότητα της πολιτικής και των πολιτικών σε όλο της το μεγαλείο αφού αρκούνται ΟΛΟΙ οι συμβαλλόμενοι στη αρχομανία τους αρνούμενοι να διαταράξουν την ησυχία τους και τη βολή τους.

Και η πλήρης φαιδρότητά τους θα ξεσκεπαστεί όταν επιτέλους δείξουν το ψευτοενδιαφέρον τους για τον λαό σαν πλησιάσει η ώρα των εκλογών αφού θα του ζητήσουν ξεδιάντροπα την υποστήριξή του προσπαθώντας, όπως πάντα, να πείσουν για την αξιοσύνη τους με τα κάλπικα γκάλοπ που στήνουν χρόνια τώρα. Τότε μόνο θα καταλάβουν πόσο πραγματικά τους εκτιμάει ο λαός…