e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστούμε τους Κυβερνήτες μας για την υπερπροσφορά τους



Θα είμαστε παντελώς αγνώμονες σαν λαός εάν δεν αναγνωρίζαμε τη προσφορά των πολιτικών ανδρών της χώρας μας αναφορικά με τους συνεχείς, απρόσκοπτους και ανιδιοτελείς καθημερινούς αγώνες που δίδουν για τη διάσωση της χώρας και του λαού της.  

Ας αναλογιστούμε επιτέλους, καλοπροαίρετοι και κακοπροαίρετοι, ότι χωρίς τη συνδρομή τους θα είμαστε σήμερα ελεύθεροι, ανεξάρτητοι και αξιοπρεπείς;

Ας τους αναγνωρίσουμε, σαν μεγαλόψυχος λαός, και τα τυχόντα λάθη ή παραλείψεις τους αφού, όπως παντού στο κόσμο, υπάρχουν και άσχημες διεθνείς στιγμές που δεν συνάδουν με τα τρέχοντα γεγονότα και συγκυρίες.

Για αυτό αποφασίσαμε να τους ευχαριστήσουμε τιμώντας τους με το Χρυσούν Αριστείον Υπερπροσφοράς το οποίο και τους απονέμουμε για το έργο τους που η Ιστορία έχει ήδη αρχίσει να καταγράφει με ανεξίτηλα γράμματα που θα μείνουν χαραγμένα στους αιώνες των αιώνων.

Θα θέλαμε όμως, με το κλείσιμο της σεμνής αυτής τελετής, να τους παρακαλέσουμε να τερματίσουν άμεσα τις με τόσο ζήλο προσπάθειές τους να μας βγάλουν από τη κρίση και να εξαφανιστούν, με το καλό και όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από τη ζωή μας γιατί υπάρχουν και όρια που όλοι οι πολίτες έχουν φτάσει στο σημείο να ξεπεράσουν με, δυστυχώς, απρόβλεπτες συνέπειες.

Δεν απειλούμε, και πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε όταν φυλάσσονται από τόσες δυνάμεις και διαθέτουν όλα τα υλικά ή μη μέσα να διαφύγουν προς την όποια κατεύθυνση της υφηλίου όπου έχουν κτίσει ή αγοράσει τις φτωχικές τους κατοικίες, απλά τους συμβουλεύουμε για τυχούσες μελανές ενέργειες από θερμόαιμους και κυκλοθυμικούς συμπολίτες μας που θα δυσφημούσαν τη χώρα που ΕΜΕΙΣ αγαπάμε και δεν επιθυμούμε το διασυρμό της, ακόμα και για τα άτομα που δεν αποδείχτηκαν άξια της εμπιστοσύνης μας.

Η απουσία των φιλτάτων πατρώνων μας, παρ’ ότι οδυνηρή, θα γίνει δεκτή με πόνο ψυχής, κάτι που θα το διαπιστώσουν, απ’ όπου κι αν βρίσκονται, από το μαζικό θρήνο του Ελληνικού λαού που θα ξεπεράσει σε ένταση και αυτό της Βόρειας Κορέας.

Είναι γεγονός. Θα μας λείψουν οι αγαπημένοι Κυβερνήτες της Ελλάδας αλλά, πιστέψτε το, μπορούμε και χωρίς αυτούς.