e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Βάλατε 88.565 GOAL και μας βοηθήσατε στην πρώτη μας νίκη!

Πριν από περίπου ένα χρόνο όταν σχεδιάζαμε την εκστρατεία 1GOAL - Εκπαίδευση για Όλους, δεν φανταζόμασταν ότι η ανταπόκρισή σας θα ήταν τόσο θερμή και συγκινητική. Μας κάνατε πραγματικά χαρούμενους! Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μηνών δεν σταματήσαμε να λαμβάνουμε διαρκώς προσφορές ανθρώπων που ήθελαν να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθειά μας.

Περισσότεροι από 21.000 μαθητές από σχολεία όλης της χώρας ένωσαν τις παιδικές φωνές τους με εκατομμύρια συνομηλίκους τους από όλο τον κόσμο στη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Δράσης για την Εκπαίδευση
. Όλοι μαζί προσπάθησαν να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο ταυτόχρονο κοινό μάθημα με θέμα την εκπαίδευση. Δεκάδες εθελοντές μας οργάνωσαν εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης στους δρόμους, σε γήπεδα και μουσικά φεστιβάλ. Αθλητές, φορείς και φίλαθλοι σκόραραν 1GOAL για την εκπαίδευση στα ελληνικά γήπεδα και όχι μόνο. Διάσημοι καλλιτέχνες έγραψαν το όνομά τους για όσους δε μπορούν στρέφοντας τα φώτα των ΜΜΕ στην διεθνή αυτή προσπάθεια.