e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

«Προσέξτε στις προκλήσεις»

Να προσέξουν τη συμπεριφορά τους στα παιχνίδια που ακολουθούν, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η έδρα, ήταν η παραίνεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνάντηση με τους οργανωμένους που έγινε στο Καραϊσκάκη. 

Εξαιρετικό ήταν το κλίμα στη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας στο «Καραϊσκάκης». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον, ζήτησε από τους οπαδούς στήριξη, με την απάντηση να είναι πως ο κόσμος θα βρεθεί δίπλα.
Γενικότερα, αυτό που προκύπτει είναι ότι υπήρξε ενωτικό κλίμα στη συνάντηση, όπως και το ότι με σωστή οργάνωση και συνεργασία ο Ολυμπιακός θα βγει πολλαπλά κερδισμένος. «Πάμε καλά θα πάμε ακόμα καλύτερα, είμαστε ευχαριστημένοι, και από εσάς θα ήθελα να είστε πιο προσεκτικοί για να μην τιμωρηθεί η έδρα μας. Με την Ξάνθη προσπαθήσαμε να ήσασταν δίπλα μας, ήταν πρόκληση αυτό που έγινε, αφού στις Σέρρες ήσασταν εντάξει. Να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας, είμαστε υπέρ των μετακινήσεων σε πλαίσιο με συγκεκριμένους κανόνες», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Πικρία για την Ξάνθη
Στη συνάντηση συζητήθηκε η λειτουργία των συνδέσμων και οι οργανωμένοι για ακόμα μια φορά στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου, εκφράζοντας παράλληλα και την… πικρία που δεν βρέθηκαν στην Ξάνθη. «Θέλαμε να ήμασταν στην Ξάνθη, ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε, θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα».
Eπίσης, από πλευράς των οργανωμένων οπαδών υπήρξε η έκκληση στη διοίκηση να γίνει περισσότερο πιεστική σε ζητήματα που αφορούν τις μετακινήσεις, ενώ τονίστηκε ότι για την όλη κατάσταση που επικρατεί αρμόδια είναι 100% η Πολιτεία, που δεν έχει δώσει καίριες λύσεις στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί.