e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Προς απόρριψη των αιτήσεων αναίρεσης των προστίμων στον Τόλη Βοσκόπουλο;

Την απόρριψη των αιτήσεων του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου για αναίρεση των αποφάσεων για επιβολή προστίμων από την εφορία ύψους 5,5 εκατ. ευρώ θα εισηγηθεί ο σύμβουλος Επικρατείας Ιωάννης Γράβαρης, στη συνεδρίαση του Β’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας  την ερχόμενη Τετάρτη.

Όπως είναι γνωστό, τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στον τραγουδιστή λόγω μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών για αμοιβές που ελάμβανε από νυκτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών από δικαιώματα δισκογραφικών εταιρειών και απόκρυψης εισοδημάτων από ακίνητα. Αφορούν φορολογικούς ελέγχους της περιόδου 1993-1996 και μαζί με τις προσαυξήσεις, το συνολικό ποσό των προστίμων ανέρχεται στα 5,5 εκατομ. Ευρώ.

Ο κ. Γράβαρης θα προτείνει να απορριφθούν ως απαράδεκτες οι αιτήσεις αναίρεσης του Βοσκόπουλου, καθώς κατά την εκτίμησή του οι αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών έχουν ερμηνεύσει ορθά την φορολογική νομοθεσία. Επί αυτής της εισηγήσεων θα κληθούν να αποφασίσουν οι Σύμβουλοι Επικρατείας...

Πατήστε εδώ για το πρωτότυπο άρθρο