e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αν οι πολιτικοί μας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι πλήρωσαν το "χαράτσι" των ακινήτων, τότε να πληρώσει και ο… λαουτζίκος


Με αφορμή τη πρόσφατη δήλωση αδυναμίας του Κυρίου Πάγκαλου να πληρώσει το "χαράτσι" περί ακινήτων, φαίνεται ότι θα δημιουργηθεί μείζον πρόβλημα στην εισροή εσόδων που προσδοκά το Κράτος. Όμως, εκτός του Κυρίου Αντιπροέδρου, θα υπάρξει πρόβλημα και για άλλους πολιτικούς μας που πραγματικά λιμοκτονούν, όπως οι ίδιοι τουλάχιστον δηλώνουν. Έτσι, σύμφωνα με το Trelo Kouneli στις 15-9-2011, τα ακίνητα ορισμένων πολιτικών έχουν ως ακολούθως:
- Γιώργος Καρατζαφέρης 21 ακίνητα
- Φώτης Κουβέλης 17 ακίνητα
- Ευτύχης Δαμιανάκης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ) 72 ακίνητα
- Θεόδωρος Πάγκαλος 58 ακίνητα
- Γιάννης Ανδριανός 58 ακίνητα
- Νίκος Νικολόπουλος 50 ακίνητα
- Κώστας Μουσουρούλης 42 ακίνητα
- Άννα Νταλάρα 35 ακίνητα
Αν οι παραπάνω, και πολλοί ακόμα άλλοι, δημοσιοποιήσουν τις αντίστοιχες αποδείξεις πληρωμής, τότε να αρχίσει και ο απλός πολίτης να πληρώνει. ΟΧΙ όμως πριν οι πάμπτωχοι πολιτικοί μας δώσουν το καλό παράδειγμα. Διαφορετικά, επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι οι εν λόγω θα βάλουν το χέρι στη τσέπη ψηφίζοντας τις γνωστές μεταμεσονύκτιες ώρες για την απαλλαγή τους, να μη πληρώσει κανείς.
(Εικόνα από τα ΝΕΑ - 21 Σεπτεμβρίου 2010)


Ο σύνδεσμος της εικόνας "εξαφανίστηκε λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση. Όποιος θέλει να την δει όμως μπορεί να "ανοίξει" το σύνδεσμο των ΝΕΩΝ, παραπάνω, εκτός και εάν "εξαφανιστεί" ΚΑΙ το σχετικό άρθρο από το διαδίκτυο. Το blog μας όμως είχε αποθηκεύσει την εν λόγω φωτογραφία για κάθε ενδεχόμενο... και τη μεταφόρτωσε.