e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Ξήλωσαν» διευθυντή του ΠΑΓΝΗ


Τον διευθυντή της Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του ΠΑΓΝΗ , ιατρό Αντώνη Μακρυγιαννάκη, Επίκουρο καθηγητή Μαιευτικής -Γυναικολογίας απαλλάσσει από τα καθήκοντα του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου που εξεδόθη απόψε μεταξύ άλλων, ο κ Κοκκίνης προχώρησε στην απόφαση αυτή λαμβάνοντας υπόψιν του εισερχόμενο έγγραφο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Ηρακλείου Κρήτης με θέμα <Γνωστοποίηση Παράνομης Άσκησης Ιατρικής Δραστηριότητας> αλλά και το συμφέρον της Υπηρεσίας και το Κύρος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου .

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση η απαλλαγή των καθηκόντων του κ. Μακρυγιαννάκη ισχύει μέχρις ότου το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποφασίσει σχετικά . Να σημειωθεί ότι η επιστολή πάνω στην οποία στηρίχτηκε η απόφαση του Νίκου Κοκκίνη αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ταυτοποίηση 100άδων γυναικών ασθενών του που φέρονται να έχουν καταθέσει σε προσωπικό του λογαριασμό χιλιάδες ευρώ για ιατρικές πράξεις σε ιδιωτική μαιευτική κλινική και ενώ λειτουργούσε ως δημόσιος ιατρός.