e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Μετά την Ιταλία, φάκελοι με τρομοκρατικό περιεχόμενο και στην Ελλάδα


Οι φάκελοι με τις σφαίρες που ταχυδρομήθηκαν στους Ιταλούς πολιτικούς, τραπεζίτες και δημοσιογράφους, έχουν τρομοκρατήσει τους παραλήπτες τους αφού η συμμετοχή τους στο "Ευρωπαϊκό Σχέδιο Αναμόρφωσης ή Ε.Σ.Α.", που ακολούθησε τα δικά μας χνάρια, είναι δεδομένη και καταδικαστέα.


Στην Ελλάδα, οι εγχώριοι εμπλεκόμενοι στη καταστροφή της χώρας και στην εξαθλίωση του λαού δεν μασάνε από τέτοιου είδους φοβέρες. Εξ’ άλλου, πολλές φορές στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογες προκηρύξεις με άκρως απειλητικό περιεχόμενο αλλά τελικά δεν … άνοιξε μύτη αφού, ας μη γελιόμαστε, οι απειλές αυτές δεν ήταν παρά ο γνωστός και σίγουρος κατευθυνόμενος κυβερνητικός αποπροσανατολισμός.

Για αυτό, η νέα τρομοκρατική οργάνωση, "Σέχτα των Ασυμβίβαστων ή ΣΕΧ.Τ.Α." με έδρα τα Αϊ Σιχτίρια, μετά από πολυήμερη συνεδρίαση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια πιο ευρηματική αλλά και αποτελεσματική μέθοδο προειδοποίησης των δωσίλογων του τόπου. Ήδη στα ΕΛ.ΤΑ. υπάρχει μεγάλος αριθμός φακέλων προς αποστολή, μερικοί από τους οποίους ανοίχτηκαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου και αποκαλύφθηκε το περιεχόμενό τους.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΣΕΧ.Τ.Α. που μίλησε με καλυμμένο το πρόσωπό του, η οργάνωση πιστεύει ότι μόνο αυτού του είδους η απειλή μπορεί να συνετίσει τους εκτροχιασμένους εθνικούς προδότες και να τους κάνει να αναθεωρήσουν τις πρακτικές τους. 

Στο κάτω-κάτω, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…