e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σπεύσατε να προστατέψετε τα χρήματά σας σε Δανέζικες Κορώνες


Σπεύσατε-σπεύσατε.

Μεγαλοεκδότες, πολιτικοί αλλά και όσοι ενδιαφέρεστε ή μπορείτε -με τον οποιονδήποτε γνωστό ή άγνωστο τρόπο- και αποκτήστε το μοναδικό πύργο της φωτογραφίας σε μια έκταση 364.217,078 τετραγωνικών μέτρων που διαφημίζεται σε μια γνωστή Ελληνική αγγλόφωνη εφημερίδα.

Δε μιλάμε απλά για μια επένδυση. ΟΧΙ. Μιλάμε για μια ευκαιρία ώστε κάποιοι να προστατεύσουν το κλυδωνιζόμενο Ευρώ τους που με κόπους και θυσίες απόκτησαν και κινδυνεύει να χαθεί άδοξα και άμεσα με τους τρέχοντες οικονομικούς χειρισμούς των Ελλήνων κυβερνητών. Με την αγορά, η περιουσία σας μετατρέπεται αυτόματα σε Δανέζικες κορώνες και έτσι δεν έχετε πια τον πονοκέφαλο της Ελληνικής χρεοκοπίας.

Η τιμή; Μη θορυβείστε. Τίποτα το σπουδαίο. Μόνο δύο εκατομμύρια Ευρώ που τελικά, απ’ ότι διαβάζουμε, τα διαθέτει και η κουτσή Μαρία.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Με 150.000 Ευρώ παραπάνω αποκτάτε και την από τα τέλη του 18ου αιώνα τραπεζαρία 24 ατόμων του Βασιλέως Γεωργίου του 1ου.

Εμείς, με την ανάρτηση αυτή, απλά σας βγάζουμε από τη βάσανο του να ψάχνετε στις μικρές αγγελίες για την επόμενη επένδυσή σας.

Καλορίζικο το καινούργιο σας σπιτάκι, με ή χωρίς τη τραπεζαρία.