e-NEWSandViews: An Editorial Post

An Editorial Post

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Έρχονται "σικέ" δημοσκοπήσεις; Πρώτη ένδειξη η απουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα σημερινά πρωτοσέλιδα


Γνωρίζοντας το πολιτικό σύστημα και τα "στησίματά" του, θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τις δημοσκοπήσεις που πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Ο λόγος; Η κίνηση του Πάνου Καμμένου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ως γνωστόν, το blog μας δεν παίρνει θέση υπέρ ή κατά πολιτικών σχηματισμών. Δεν μπορεί όμως να μην ασχοληθεί με τη συμπεριφορά των άλλων κομμάτων απέναντι σε ένα νέο που ήδη -απ’ ότι ήδη φάνηκε από τις πρώτες εντυπώσεις- φοβούνται μη τυχόν και τους κόψει τα… κουκιά τους που τόσο πολύ τα έχουν ανάγκη σε αυτούς τους χαλεπούς πολιτικά καιρούς.  Οι ήδη άκομψες και πρόωρες χθεσινές άναρθρες κραυγές που ακούστηκαν προξένησαν τον γέλωτα αφού μερικοί βιάστηκαν να καυτηριάσουν τη κίνηση δείχνοντας έτσι τον δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο πανικό τους. Από την άλλη, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι οι σημερινές εφημερίδες ΔΕΝ φιλοξένησαν την είδηση Καμμένου στα πρωτοσέλιδά τους.

Άρα, δεν είναι εύλογη η απορία για το τι γραμμή θα κρατήσουν οι "πολεμικοί" στρατοί των κομμάτων και πως θα προσπαθήσουν να "μηδενίσουν" τη φοβέρα που απειλεί το δικό τους βόλεμα; Και το εργαλείο τους είναι γνωστό: Οι δημοσκοπήσεις.

Για να δούμε λοιπόν…